Partners

Dieze Gym

Deze nieuwe gym biedt de inwoners van 's-Hertogenbosch een plek waar uitdagend getraind kan worden in een medisch verantwoorde set-up.

Met ons uniek aanbod in groepslessen, deskundige en enthousiaste begeleiding, moderne faciliteiten en gezellige sfeer hopen wij onze gym, jouw gym te maken.

PMT Den Bosch

Psychomotorische therapie is een ervaringsgerichte therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van lichaams- en bewegingsgerichte oefeningen door middel van sport en spel.

Bij PMT maken we de koppeling tussen het lichaam (gevoel), de mentale processen (gedachten) en wat je doet (gedrag).

We gaan niet alleen praten, maar vooral ook doen!

Bij PMT Den Bosch kunnen jongeren (vanaf 12 jaar) en volwassenen terecht voor kortdurende behandeling met verschillende klachten en hulpvragen zoals onzekerheid, agressieregulatie, somberheid, burn-out, angst, omgaan met emoties, spanning- en stress-klachten.

PMT Den Bosch staat voor praktische, concrete en persoonlijke behandeling in een ontspannen en betrouwbare omgeving.

Fysio de Dieze

U kunt bij ons terecht voor diverse vormen van fysiotherapie. In het bijzonder zijn wij gespecialiseerd in begeleiding bij chronische klachten. Ons team heeft een goed netwerk met zorgverleners waardoor de behandeling altijd op uw klachten wordt afgestemd. Mocht u vragen hebben over uw klachten, of informatie willen over een behandeling. Kijk dan verder op onze website of neem contact met ons op.

Fysio 4 Den Bosch

Ons team bestaat uit goed opgeleide fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Wij werken intern nauw samen om uw klacht te behandelen vanuit de meest geschikte aanpak. Mocht het nodig zijn dan vindt er overleg met uw huisarts of specialist plaats.

Fysio 4 Den Bosch heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract. Als u verzekerd bent voor fysiotherapie dan declareren we de kosten direct bij uw verzekering. Kijk voor de zekerheid uw verzekeringsvoorwaarden na of neem contact op met uw zorgverzekeraar

Health 4 Holland

Health 4 Holland is een dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in backoffice diensten voor zorgverleners & sportprofessionals die werkzaam zijn in de (para-) medische sector.

Samenwerking met Health 4 Holland kan u en uw organisatie ontzorgen op alle backoffice vraagstukken. Zodat u zich kunt richten op datgene waar het echt om draait: het leveren van de beste zorg aan uw patiënten.

Richting

Ziekteverzuim kost het Nederlandse bedrijfsleven jaarlijks miljarden. Gemiddeld kost een zieke medewerker de werkgever €250,- per dag. Richting helpt met het verlagen én laag houden van de gemiddelde verzuimduur. Wij bieden een enorme schat aan ervaring in een sterk verbonden netwerk van topprofessionals. Betrokken professionals die weten wat mensen in beweging brengt.

Evidens arbodienstverlening
Werfpad 6
073 303 3005
info@evidensarbo.nl
www.evidensarbo.nl

Evidens arbodienstverlening

Evidens is een gecertificeerde arbodienst en uw belangrijke schakel tussen werknemer en werkgever. Evidens ondersteunt aangesloten werkgevers op het gebied van arbo- en verzuimbeleid. Werknemers mogen rekenen op persoonlijke hulp bij hun re-integratieproces. Preventief en oplossend, persoonlijk en dichtbij, maatwerk en advies: dat is waar wij voor staan.

Dietistenpraktijk Eetwijs

Diëtistenpraktijk Eetwijs is met drie locaties gevestigd in Den Bosch. Wij, Floor, Merel en Marjolein geloven dat een goed aangepaste voeding het beste uit jou kan halen, en zeker ingezet moet worden als je je gezondheid wilt verbeteren.

Psycholoog Den Bosch Psychodidact

Als volledig gecertificeerd therapeut en BIG-geregistreerd psycholoog kan ik u helpen met een breed scala aan psychische klachten en problemen.

Snooker en poolcentrum de Dieze
Werfpad 7
0736125038
info@dedieze.com
www.dedieze.com

Snooker en poolcentrum de Dieze

Het is mogelijk om te poolen, snookeren, darten of te biljarten. Kortom een en al gezelligheid! Ook hebben wij een lounge waarbij er gekeken kan worden naar sport. Tenslotte beschikken wij over een boksbal en 2 gokkasten.

Classical Pilates by Ernie
Werfpad 8c
0634106262
ernaprevoo@gmail.com
www.classicalpilates.nl

Classical Pilates by Ernie

Pilates is an effective, safe exercise method and has something to offer people of all ages, shapes, levels of fitness ability (from beginner to elite athlete) and stages of health.

Pilates is one of the most preferred methods of exercise and breath work in the fitness industry. Pilates provides a balance of strength and flexibility over the entire body without over stretching the tendons and ligaments. It’s low impact and kind to the bodies joints. It helps build muscle and bone density. And it works every muscle of the body. So whether you are young or senior, newbie or fitness buff, athlete or amateur, pre or post pregnancy, suffering from health complaints or needing to recover from an injury, Pilates is for you.

Permanent Mooi

Wil jij er altijd op je mooist uitzien, ook als je ’s morgens wakker wordt? Of juist tijdens of na het sporten? Dan is permanente make-up iets voor jou. Eenmaal een behandeling achter de rug, kijk je in de spiegel en kan je niet anders zeggen dan “Dit had ik veel eerder moeten doen!”

Janny Hanegraaf, eigenaar van Permanent Mooi en specialist permanente make-up, brengt kleur en symmetrie in je gezicht en dat zorgt voor een frisse en natuurlijke uitstraling. Permanente make-up (PMU) haalt het mooiste in jou naar boven en accentueert de vorm in jouw gezicht op een natuurlijke manier.

YouJitsu Honey Badgers
Werfpad 8d
0652046959
info@youjitsu.nl
www.denboschbjj.nl

YouJitsu Honey Badgers

YouJitsu Honey Badgers is een team wat voor origine Braziliaans Jiu Jitsu lessen organiseert. Inmiddels is het uitgegroeid tot een divers aanbod waarbij in een veilige en plezierige omgeving gewerkt kan worden aan gezondheid, weerbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. De lessen zijn geschikt voor jong en oud en van elk niveau. Er is ruimte voor de recreatieve sporter en de competitieve.

Daarnaast worden er zorgtrajecten gefaciliteerd. Waarbij jongeren en volwassenen begeleid worden op persoonlijk en praktisch gebied. Hierbij is sport een belangrijk middel. Voor diegene die er behoefte aan heeft, is er ruimte voor een goed gesprek met een bak koffie.

De oefentherapeut Cesar-Mensendieck
Werfpad 8e

Marieke van den Wildenberg
0654976494
www.cesar-hemon.nl

José Rabou
0736137337 of 0613283713
www.mensendieckdenbosch.nl

De oefentherapeut Cesar-Mensendieck

De oefentherapeut is specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag. De oefentherapeut Cesar|Mensendieck helpt jou met het behandelen en voorkomen van klachten die kunnen ontstaan door een verkeerde houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten.

De oefentherapeut kijkt samen met jou naar je leefstijl, je lichaamshouding en manier van bewegen in dagelijkse activiteiten. Door samen je alledaagse handelingen te bekijken en te analyseren, kunnen veel klachten worden herleid. Daarbij wordt niet alleen naar de klacht gekeken, maar naar je hele lichaam. En zodra je weet waar de pijn vandaan komt en hoe je houding en manier van bewegen je klacht beïnvloedt, kan je samen een oplossing bedenken.

Wij zijn allebei gespecialiseerd in het behandelen van mensen met Chronische Pijn, en Slaapoefentherapie.

Voor meer informatie kijk op onze websites.

PsychologiePraktijk Den Bosch Mw. Drs. Clara Gunneweg
Werfpad 8e
0617072245
psychologiepraktijkdenbosch@outlook.com
www.vindeenpsycholoog.nl

PsychologiePraktijk Den Bosch

Voor professionele hulp bij:

Psychische klachten - Depressieve klachten - Somberheid - Burn-out - Verdriet - Angst- en paniekstoornissen - Faalangst - Perfectionisme - Werken aan zelfvertrouwen - Laag of verkeerd zelfbeeld - Persoonlijkheidsproblemen -Relatiebreuk/relatietherapie en alle andere situaties en problemen waar iemand hulp bij gebruiken kan.

Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak of advies.


Verloskundigenpraktijk 's-Hertogenbosch
Werfpad 8f
073641 93 39 (spoed: 0611444969)
info@verloskunde.nl
www.verloskunde.nl

Verloskundigenpraktijk 's-Hertogenbosch

ZWANGER! Een unieke ervaring, die vraagt om een vertrouwd begin. In onze praktijk werken wij samen in een vast team van drie verloskundigen. Hierdoor kunnen wij betrokken zorg leveren met oog voor maatwerk. Van de eerste echo tot 6 weken na de geboorte van jullie kindje. Zodat jij en je partner deze bijzondere en spannende tijd met vertrouwen kunnen beleven.

Osteopathie Douglas

Ons lichaam kan veel aan. Dat is maar goed ook, want door de jaren wordt het aan vele wisselende omstandigheden blootgesteld. Door veranderingen, zowel van binnenuit als van buitenaf kan het evenwicht in het lichaam verstoord worden. Normaal gesproken herstelt dit zich. Soms is de verstoring echter zo sterk of houdt deze zo lang aan dat volledig herstel niet meer vanzelf gaat en moet het lichaam even geholpen worden. In dat geval kan osteopathie een uitkomst bieden.

Leefstijlcoaching Den Bosch

Verandering in leefstijl kan de sleutel zijn tot een gezonder en vitaler leven. Wij, een vijftal Leefstijl- en Vitaliteitscoaches uit de regio Den Bosch, hebben de handen ineengeslagen om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen bij het veranderen van hun leefstijl. Alle vijf met een andere achtergrond en vooropleiding. Elk van ons heeft daardoor zijn eigen stijl en benadering maar de essentie van ons verhaal is hetzelfde: “Leefstijl en Vitaliteit gaan over een gezonde leefwijze onder eigen regie. Waarbij je vrijheid en veerkracht voelt om bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, stress en slapen.” Zo ontstaat in kleine stappen een vitalere versie van jezelf.

La Skin Clinic

La Skin Clinic is opgericht in 2021 door Simin Amini, in 2017 afgestudeerd als huid- en oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht.

La Skin Clinic biedt zorg op maat. Wij zijn ervan overtuigd dat we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van mensen met (chronische) huidproblemen.

Wij streven ernaar om effectief, efficient en betrouwbaar zorg te leveren waarbij aandacht en empathie instrumenten zijn om dit te bereiken.

Struijk audiciens

“We verkopen geen hoortoestellen, maar hooroplossingen”, zegt Rudi Struijk van Struijk Audiciens. “Onze cliënt heeft een probleem en wil geholpen worden. Audiciens zetten al hun kennis en ervaring in om het probleem te verhelpen. Dat we daarbij een hoortoestel nodig hebben, spreekt voor zich. Maar de focus ligt op het hoorprobleem, niet op het hoortoestel.”